Tagliatelle met biefstuk en paprikatapenade
bewaar
bewaar

Tagliatelle met biefstuk en paprikatapenade

Deze snelle tapenade maakt van dit pastagerecht een echt smaakfeestje.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Breng voor de pasta een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan. Bestrooi de biefstuk naar smaak met de paprikapoeder, peper en zout. Bak de biefstuk 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege en bak ⅔ van de knoflook mee. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten op een bord onder aluminiumfolie of een deksel. Snijd in reepjes.

Laat ondertussen de paprika uitlekken en doe met de olijven met witte kaas en olie uit het bakje en de rest van de knoflook in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een tapenade. Breng op smaak met peper.

Voeg, als het water kookt, de pasta toe aan de pan met water en kook in 4 min. gaar. Was de courgette en schaaf met een kaasschaaf in dunne linten.

Doe de courgettelinten in een vergiet en giet de pasta erover af. Schep de pasta met courgette in een schaal en schep de paprikatapenade erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pasta, courgette en biefstuk over de borden. Serveer direct.

algemeen Lekkere wijn bij dit gerecht: Mesta Tempranillo.
algemeenDit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.

Biefstuk bakken

Instructievideo - 02:37 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met biefstuk en paprikatapenade

Deze snelle tapenade maakt van dit pastagerecht een echt smaakfeestje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig