Burrata salade met tomaten en pesto
bewaar
bewaar

Burrata salade met tomaten en pesto

Kaasliefhebbers opgelet: deze burratasalade bevat een kaassoort die op mozzarella lijkt, maar nóg romiger is. Het proberen waard!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Hak grof.

Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat je het vruchtvlees er gemakkelijk met je mes tussenuit kunt wippen. Vang het sap op. Meng 3 el van het sap met de pestospread.

Snijd de tomaten in parten en meng met de radijsmix, rucolaslamelange en pestodressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de salade over 4 diepe borden en garneer met de hazelnoten. Halveer de burrata's en verdeel deze over de salade. Snijd het stokbrood in plakken en serveer erbij.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Burrata salade met tomaten en pesto

Kaasliefhebbers opgelet: deze burratasalade bevat een kaassoort die op mozzarella lijkt, maar nóg romiger is. Het proberen waard!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig