Miniwraps gevuld met groenterijst en yoghurtsaus
bewaar
bewaar

Miniwraps gevuld met groenterijst en yoghurtsaus

Mediterraan dagje zonder vlees, met kruidige groenten en romige dip.

25 min. bereiden

13 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg als het water kookt de rijst en eventueel wat zout toe. Kook de rijst 8 min. Giet af en laat afgedekt staan tot gebruik.

Kook ondertussen in een steelpan de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in parten.

Was ondertussen de courgettes en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Was de paprika’s, verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de groenten met de komijn, paprikapoeder en peper en zout naar smaak in 5 min. beetgaar. Meng de rijst door de groenten.

Snijd ondertussen de koriander grof en doe de helft (of minder naar smaak) samen met de yoghurt en het water in een hoge beker. Verkruimel de kaas en voeg de helft toe. Pureer met de staafmixer. Voeg naar smaak peper toe.

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de wraps 30 sec., keer halverwege. Of verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.

Serveer de wraps met de groenterijst, eipartjes, yoghurtdip, de rest van de kaas en koriander (of minder naar smaak) en laat iedereen aan tafel zijn eigen wrap samenstellen.

algemeenDit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miniwraps gevuld met groenterijst en yoghurtsaus

Mediterraan dagje zonder vlees, met kruidige groenten en romige dip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig