Caesar tostada
bewaar
bewaar

Caesar tostada

Mexicaans streetfoodgerechtje: knapperige minitortilla met caesarsalade. Als dat geen fiësta is!

25 min. bereiden / 8 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Breng het water met zout aan de kook. Zet het vuur laag en leg de kipfilets in het water. Pocheer ca. 13 min. of tot de kip gaar is. Neem de kip uit het water en laat iets afkoelen.

Leg de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de seasoning spread. Bak ze ca. 8 min. in het midden van de oven.

Trek de kip in stukjes en meng de helft van de dressing erdoor. Snijd de kropjes sla in reepjes.

Leg de tortilla’s op een schaal en verdeel er eerst de sla en dan de kip over. Besprenkel met de rest van de dressing en schaaf de kaas erover. Bestrooi met de gerookte-paprikapoeder.

bereidingstipIs de seasoning spread niet verkrijgbaar? Bestrijk de mini-tortillas dan voor het bakken met wat olijfolie en bestrooi ze met een klein beetje zout. Sprenkel er na het bakken wat limoensap (uit een partje limoen) overheen.
serveertipLekker met een snelle salade van kidneybonen, mais en salsa.

Caesartostada

Instructievideo - 01:46 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Caesar tostada

Mexicaans streetfoodgerechtje: knapperige minitortilla met caesarsalade. Als dat geen fiësta is!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig