Caesartosti
Uit de grillpan: tosti van oerbrood met gegrilde kip, sla en Parmezaanse kaas.
Aan de slag
Halveer de kipfilet in de lengte. Verhit een grillpan en gril de kip in 8 min. gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in reepjes.
Snijd ondertussen de babyromaine in repen van 1 cm. Snijd voor elke tosti 2 sneetjes van het brood.
Snijd de ansjovisfilets fijn en rasp de Parmezaanse kaas. Meng de ansjovis en kaas met de helft van de Caesar dressing en besmeer de helft van de boterhammen met dit mengsel.
Verdeel de sla en kip erover en dek af met rest van het brood. Besmeer de buitenkant van de tosti’s met de rest van de Caesar dressing.
Verhit de grillpan en gril 2 tosti’s 6 min. Keer halverwege. Houd warm en herhaal met de rest.
Vlees grillen
Instructievideo - 00:39 min.
Caesartosti
Uit de grillpan: tosti van oerbrood met gegrilde kip, sla en Parmezaanse kaas.
null personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de kipfilet in de lengte. Verhit een grillpan en gril de kip in 8 min. gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in reepjes.
Snijd ondertussen de babyromaine in repen van 1 cm. Snijd voor elke tosti 2 sneetjes van het brood.
Snijd de ansjovisfilets fijn en rasp de Parmezaanse kaas. Meng de ansjovis en kaas met de helft van de Caesar dressing en besmeer de helft van de boterhammen met dit mengsel.
Verdeel de sla en kip erover en dek af met rest van het brood. Besmeer de buitenkant van de tosti’s met de rest van de Caesar dressing.
Verhit de grillpan en gril 2 tosti’s 6 min. Keer halverwege. Houd warm en herhaal met de rest.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kipfilet
1 kropje babyromainesla
½ ongesneden witbrood
3 ansjovisfilets in olie in blik
75 g Parmigiano Reggiano
8 el original caesardressing
Dit heb je nodig
grillpan