Broodje milanese met parrano snippers
bewaar
bewaar

Broodje milanese met parrano snippers

'T is net een burger, maar dan op z'n Italiaans.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de ovengrill op de hoogste stand. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de broodjes open en verdeel de tomaatsalade over de onderste helften. Snijd de schnitzels in reepjes en verdeel over de broodjes. Bestrooi met de kaas en zet 3-5 min. onder de ovengrill tot de kaas is gesmolten. Verdeel de rucola over de kaas en dek de broodjes af met de bovenste helften. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje milanese met parrano snippers

'T is net een burger, maar dan op z'n Italiaans.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig