Stokbrood 'gezond' XL met boerenkaas
bewaar
bewaar

Stokbrood 'gezond' XL met boerenkaas

Zo'n heel stokbrood ziet er fantastisch uit op tafel.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en prak ze fijn. Halveer het brood in de lengte. Besmeer de snijkanten met de mayonaise. Haal een blaadje per persoon van de sla los en beleg de onderste helft van het stokbrood ermee. Snijd de komkommers in schuine plakjes. Halveer de Amsterdamse uitjes. Laat de tomaatjes uitlekken.

Beleg het brood achtereenvolgens met de plakken kaas en ham. Verdeel de komkommer, Amsterdamse ui en tomaatjes over het brood. Bestrooi met het ei-kruim en peper. Leg de bovenkant van het brood erop en druk licht aan. Serveer het brood in zijn geheel op een plank en snijd in stukken.

combinatietipJe kunt de mayonaise met mosterd ook vervangen door dijonaise (potje 210 g, Maille). In plaats van de gerookte boerenham kun je ook roomham gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokbrood 'gezond' XL met boerenkaas

Zo'n heel stokbrood ziet er fantastisch uit op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig