Toast met pesto, roergebakken spinazie & ei
bewaar
bewaar

Toast met pesto, roergebakken spinazie & ei

Een brunch op de planning? Voeg deze rijkbelegde boterham dan zéker toe aan het menu.

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water en pel. Snijd elk ei in 4 parten.

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en laat de spinazie al omscheppend slinken. Laat uitlekken in een vergiet.

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en besmeer ze met de pesto. Verdeel de spinazie erover en snijd de sneetjes diagonaal door. Schaaf de Parmezaanse kaas erboven en verdeel vervolgens de eiparten erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toast met pesto, roergebakken spinazie & ei

Een brunch op de planning? Voeg deze rijkbelegde boterham dan zéker toe aan het menu.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig