Oventosti met vegagehackt en geitenkaas
Het Turkse brood maakt deze tosti letterlijk en figuurlijk tot een groot succes!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de harissa met het vegagehackt. Halveer het brood overdwars en beleg met het vegagehackt, de paprikareepjes en kaas. Leg beide helften 10 min. los van elkaar in de oven.
Snijd de peterselie fijn. Bestrooi het brood met de peterselie. Leg de bovenkant op het brood en snijd in 6 stukken.
Oventosti met vegagehackt en geitenkaas
Het Turkse brood maakt deze tosti letterlijk en figuurlijk tot een groot succes!
null personen
335 kcal
5 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de harissa met het vegagehackt. Halveer het brood overdwars en beleg met het vegagehackt, de paprikareepjes en kaas. Leg beide helften 10 min. los van elkaar in de oven.
Snijd de peterselie fijn. Bestrooi het brood met de peterselie. Leg de bovenkant op het brood en snijd in 6 stukken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 el harissa pikant
200 g De Vegetarische Slager rul gehackt
1 Turks brood
310 g rood-gele paprikareepjes in pot
190 g oude geitenkaas 50+ plakken
15 g verse platte peterselie