Overnight boekweit
Handig: je maakt dit ontbijtje al 's avonds zodat je 's ochtends snel de deur uit kunt.
Aan de slag
Meng de boekweit, havermout, het sesamzaad, de kaneel en het zout. Doe de melk en honing erbij en roer tot de honing is opgelost. Verdeel over de jampotten en doe de deksels erop. Zet 1 nacht in de koelkast.
Roer het gerecht de volgende ochtend door. Snijd de kaki in stukjes en verdeel over de potten. Bestrooi met de kokossnippers.
Overnight boekweit
Handig: je maakt dit ontbijtje al 's avonds zodat je 's ochtends snel de deur uit kunt.
null personen
345 kcal
5 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Meng de boekweit, havermout, het sesamzaad, de kaneel en het zout. Doe de melk en honing erbij en roer tot de honing is opgelost. Verdeel over de jampotten en doe de deksels erop. Zet 1 nacht in de koelkast.
Roer het gerecht de volgende ochtend door. Snijd de kaki in stukjes en verdeel over de potten. Bestrooi met de kokossnippers.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
60 g Smaakt boekweit bio in zak
40 g AH Basic havermout
1 el blank sesamzaad
½ el gemalen kaneel
1 mespunt tafelzout
300 ml melk
½ el honing
½ kakivrucht
2 el kokossnippers
Dit heb je nodig
schone jampotten met deksel