Havermoutpap met banaan en peer
Voor havermout kom je je bed wel uit. Helemaal als je er ook nog banaan en peer aan toevoegt!
Aan de slag
Prak de bananen fijn. Doe de melk en het water in een steelpan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Voeg de banaan, havermout, ⅔ van de kaneel en eventueel zout toe en laat 8 min. op laag vuur koken. Roer regelmatig.
Boen ondertussen de peren schoon en snijd in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de peer met de honing 5-8 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de havermoutpap over diepe kommen. Verdeel de peer erover en bestrooi met de rest van de kaneel.
Havermoutpap met banaan en peer
Voor havermout kom je je bed wel uit. Helemaal als je er ook nog banaan en peer aan toevoegt!
null personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Prak de bananen fijn. Doe de melk en het water in een steelpan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Voeg de banaan, havermout, ⅔ van de kaneel en eventueel zout toe en laat 8 min. op laag vuur koken. Roer regelmatig.
Boen ondertussen de peren schoon en snijd in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de peer met de honing 5-8 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de havermoutpap over diepe kommen. Verdeel de peer erover en bestrooi met de rest van de kaneel.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 bananen
600 ml halfvolle melk
200 ml water
120 g volkoren havermout
1½ tl gemalen kaneel
2 Conference peren
1 el milde olijfolie
½ el honing