Zomerrisotto met mozzarella-braadworstjes
bewaar
bewaar

Zomerrisotto met mozzarella-braadworstjes

Kleurrijke Italiaanse risotto, met een zomerse twist.

35 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bospeen in plakjes van 1 cm. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Breng het water aan de kook met de bouillontabletten. Houd warm op laag vuur.

Verhit ¾ van de olie op laag vuur in een grote pan met dikke bodem en fruit hierin de ui en knoflook 2 min. zonder te kleuren. Voeg de wortels en risottorijst toe en bak 3 min. op laag vuur zonder te kleuren. Voeg de snijbonen toe.

Voeg steeds een scheut hete bouillon toe en roer totdat deze is opgenomen. Herhaal dit tot de rijst gaar is. Dit duurt 20-25 min.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de helft van de vrucht uit. Breng de risotto op smaak met het citroenrasp en -sap, peper en eventueel zout. Halveer 2 worstjes, waardoor je 1.5 worstje per persoon hebt (bij 4 personen). Serveer de risotto met de worstjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerrisotto met mozzarella-braadworstjes

Kleurrijke Italiaanse risotto, met een zomerse twist.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig