Ovenschotel met aardappel­puree, gehakt & bloemkoolrijst
bewaar
bewaar

Ovenschotel met aardappel­puree, gehakt & bloemkoolrijst

Dankzij de bloemkoolrijst heb je met deze ovenschotel al een flinke portie van je groente binnen.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit een grote koekenpan met anti­ aanbaklaag zonder olie of boter en bak het gehakt met de vadouvan, peper en eventueel zout in 10 min. goudbruin en krokant. Voeg halverwege de bloemkoolrijst toe en bak al omscheppend mee.

Verdeel over een ronde ovenschaal. Roer de aardappelpuree los met de geraspte kaas en verdeel in een laag over het gehaktmengsel. Bestrooi met de rest van de kaas en bak ca. 30 min. in het midden van de oven.

Ovenschotel met aardappelpuree, gehakt en bloemkoolrijst

Instructievideo - 00:20 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ovenschotel met aardappel­puree, gehakt & bloemkoolrijst

Dankzij de bloemkoolrijst heb je met deze ovenschotel al een flinke portie van je groente binnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig