Visovenschotel met spinazie, prei & röstitopping
Je hebt 'm al in een kwartier in de oven, daarna heb je er geen omkijken mee naar.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei 1 min. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Meng de crème fraîche met de groente en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de pangasiusfilets in blokjes van 1 cm en bestrooi met de kruidenblend en eventueel zout.
Verdeel de groente over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de vis erover en dek af met de rösti. Laat in ca. 35 min. in de oven goudgeel en gaar worden.
Visovenschotel met spinazie, prei & röstitopping
Je hebt 'm al in een kwartier in de oven, daarna heb je er geen omkijken mee naar.
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
15 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei 1 min. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Meng de crème fraîche met de groente en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de pangasiusfilets in blokjes van 1 cm en bestrooi met de kruidenblend en eventueel zout.
Verdeel de groente over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de vis erover en dek af met de rösti. Laat in ca. 35 min. in de oven goudgeel en gaar worden.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
400 g gesneden prei
600 g verse spinazie
200 g crème fraîche
350 g verse pangasiusfilets
1½ el Verstegen ocean blend voor vis
1 kg gekruide rösti
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 25 cm)