Fishpie met aardappel­puree en groene kruiden
bewaar
bewaar

Fishpie met aardappel­puree en groene kruiden

Oh my, oh my, wie heeft er zin in fishpie? Verstop verse groente en kabeljauw onder een aardappeldakje en schuif het in de oven. Zo gedaan!

25 min. bereiden / 30 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Laat de tuinerwtjes met worteltjes en de kabeljauw ontdooien. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 20 min. gaar. Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd ondertussen de blaadjes van de oregano, salie en tijm uit de Italiaanse kruidenmix heel fijn. Voeg de takjes rozemarijn toe aan het kookwater van de aardappelen.

Snijd de uien in dunne halve ringen. Verwarm de melk.

Giet de aardappelen af, verwijder de rozemarijn en stamp de aardappelen met de pureestamper fijn. Voeg de helft van de fijngesneden kruiden en de melk toe.

Breek de vis in stukken en meng met de rest van de kruiden, de ui en de tuinerwten met wortelen. Verdeel over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de aardappelpuree erover en bak in ca. 30 min. in de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fishpie met aardappel­puree en groene kruiden

Oh my, oh my, wie heeft er zin in fishpie? Verstop verse groente en kabeljauw onder een aardappeldakje en schuif het in de oven. Zo gedaan!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig