Spaghetti met avocado-tuinbonensaus en spekjes
bewaar
bewaar

Spaghetti met avocado-tuinbonensaus en spekjes

Je zou bijna vergeten dat er groente in deze spaghetti zit, zo romig is -ie!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin.

Kook de bevroren tuinbonen in 4 min. beetgaar. Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil met een fijne rasp en pers een helft uit. Haal de blaadjes van de takjes munt. Giet de tuinbonen af maar bewaar 150 ml kookvocht (per 4 personen).

Doe de tuinbonen, muntblaadjes, avocado, het citroenrasp en sap en het warme kookvocht in de blender of een hoge beker. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Pureer met de blender of staafmixer tot een saus. Meng de saus met de spaghetti, verdeel over diepe borden en bestrooi met de spekjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met avocado-tuinbonensaus en spekjes

Je zou bijna vergeten dat er groente in deze spaghetti zit, zo romig is -ie!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig