Wentelteefjes met sinaasappelkwark
bewaar
bewaar

Wentelteefjes met sinaasappelkwark

Uitgebreid ontbijt, maar wel in 10 minuten graag. U vraagt, wij draaien!

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Klop in een diep bord de eieren los met de amandeldrink en de helft van de kaneel. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.

Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in 6 min. op middelhoog vuur goudgeel. Keer halverwege.

Snijd ondertussen met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap op.

Meng het sinaasappelsap met de kwark. Verdeel de sinaasappelpartjes erover en bestrooi met de rest van de kaneel. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer met de sinaasappelkwark. Besprenkel met de ahornsiroop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes met sinaasappelkwark

Uitgebreid ontbijt, maar wel in 10 minuten graag. U vraagt, wij draaien!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig