Wentelteefjes met sinaasappelkwark
Uitgebreid ontbijt, maar wel in 10 minuten graag. U vraagt, wij draaien!
Aan de slag
Klop in een diep bord de eieren los met de amandeldrink en de helft van de kaneel. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.
Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in 6 min. op middelhoog vuur goudgeel. Keer halverwege.
Snijd ondertussen met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap op.
Meng het sinaasappelsap met de kwark. Verdeel de sinaasappelpartjes erover en bestrooi met de rest van de kaneel. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer met de sinaasappelkwark. Besprenkel met de ahornsiroop.
Wentelteefjes met sinaasappelkwark
Uitgebreid ontbijt, maar wel in 10 minuten graag. U vraagt, wij draaien!
null personen
360 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop in een diep bord de eieren los met de amandeldrink en de helft van de kaneel. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.
Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in 6 min. op middelhoog vuur goudgeel. Keer halverwege.
Snijd ondertussen met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap op.
Meng het sinaasappelsap met de kwark. Verdeel de sinaasappelpartjes erover en bestrooi met de rest van de kaneel. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer met de sinaasappelkwark. Besprenkel met de ahornsiroop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
100 ml amandelmelk ongezoet
1 tl gemalen kaneel
6 sneetjes speltbrood
30 g ongezouten roomboter
2 sinaasappels
500 g magere Franse kwark
1 el ahornsiroop