Bolletje met homemade eiersalade en veldsla
Verse eiersalade smaakt het allerlekkerste op een vers wit bolletje.
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook, voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd grof.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers 1 helft uit. Meng de mosterd, 1 tl citroenrasp (per 4 personen) en 2 tl -sap (per 4 personen) met de mayo. Schep om met het ei en de bieslook. Breng op smaak met de worcestershiresaus, peper en zout.
Snijd de broodjes open en verdeel de eiersalade over de onderste helften. Verdeel de veldsla erover en dek af met de bovenste helften.
Bolletje met homemade eiersalade en veldsla
Verse eiersalade smaakt het allerlekkerste op een vers wit bolletje.
null personen
450 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook, voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd grof.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers 1 helft uit. Meng de mosterd, 1 tl citroenrasp (per 4 personen) en 2 tl -sap (per 4 personen) met de mayo. Schep om met het ei en de bieslook. Breng op smaak met de worcestershiresaus, peper en zout.
Snijd de broodjes open en verdeel de eiersalade over de onderste helften. Verdeel de veldsla erover en dek af met de bovenste helften.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
6 scharreleieren
10 g verse bieslook
1 citroen
1 tl dijonmosterd
6 el mayonaise
½ tl worcestershiresauce
4 bakkersbollen wit
30 g veldsla