Tomatensalsa met komkommer en jalapeño
bewaar
bewaar

Tomatensalsa met komkommer en jalapeño

Exotische tomatensalsa! Deze variant bevat ananas en jalapeño: fris, zoet, zuur, en pittig. Lekker als topping bij een wrap of taco.

5 min. bereiden

pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de romaatjes in kleine stukjes van 3 mm. Schil de komkommer, halveer en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer in blokjes van 3 mm.

Snijd de salade-uitjes in heel dunne ringetjes. Halveer de jalapeño in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd zo fijn mogelijk. Snijd de ananas in blokjes van 3 mm. Meng alles tot een frisse salsa, breng vlak voor serveren op smaak met de azijn, peper en zout.

variatietipVervang de ananas door mango of watermeloen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensalsa met komkommer en jalapeño

Exotische tomatensalsa! Deze variant bevat ananas en jalapeño: fris, zoet, zuur, en pittig. Lekker als topping bij een wrap of taco.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig