Mini-bloemkool met za'atar en amandel
Mini-bloemkool met za'atar en amandelen maakt elk hoofdgerecht af. Ook top: in 5 min. staat de groente al in de oven.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool met blad en al over een met bakpapier beklede bakplaat.
Meng de olijfolie met de za’atar, peper en zout en besprenkel de bloemkooltjes ermee. Rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Bestrooi de bloemkool halverwege de baktijd met de amandelen en hussel om. Zet nog 10 min. terug in de oven.
Mini-bloemkool met za'atar en amandel
Mini-bloemkool met za'atar en amandelen maakt elk hoofdgerecht af. Ook top: in 5 min. staat de groente al in de oven.
bijgerecht
null personen
170 kcal
5 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool met blad en al over een met bakpapier beklede bakplaat.
Meng de olijfolie met de za’atar, peper en zout en besprenkel de bloemkooltjes ermee. Rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Bestrooi de bloemkool halverwege de baktijd met de amandelen en hussel om. Zet nog 10 min. terug in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g mini-bloemkolen
2 el milde olijfolie
1 el za'atar
40 g ongebrande amandelen
Dit heb je nodig
bakpapier