Tosti met graskaas, kimchi en komkommersalade
De romige graskaas en pittige kimchi maken van deze tosti een topper.
Aan de slag
Snijd de kaas in plakken met een kaasschaaf. Beleg een snee brood met de kaas. Verdeel daar de kimchi over. Leg de tweede snee brood erop. Bestrijk de bovenkant met de helft van de mayonaise.
Snijd de komkommer in schuine plakjes van ca. 1 cm. Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Meng in een kom met de olie en balsamicoazijn.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter op laag vuur en leg de tosti met de mayonaisekant naar beneden in de pan. Bestrijk de bovenkant met de rest van de mayonaise. Keer de tosti na 4 min. als hij goudbruin is en bak nog 3 min.
Haal de tosti uit de pan, snijd doormidden en serveer met de komkommersalade.
Tosti met graskaas, kimchi en komkommersalade
De romige graskaas en pittige kimchi maken van deze tosti een topper.
null personen
450 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kaas in plakken met een kaasschaaf. Beleg een snee brood met de kaas. Verdeel daar de kimchi over. Leg de tweede snee brood erop. Bestrijk de bovenkant met de helft van de mayonaise.
Snijd de komkommer in schuine plakjes van ca. 1 cm. Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Meng in een kom met de olie en balsamicoazijn.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter op laag vuur en leg de tosti met de mayonaisekant naar beneden in de pan. Bestrijk de bovenkant met de rest van de mayonaise. Keer de tosti na 4 min. als hij goudbruin is en bak nog 3 min.
Haal de tosti uit de pan, snijd doormidden en serveer met de komkommersalade.
algemeen:
vegantip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
50 g graskaas
2 plakken volkorenbrood
1 el Kesbeke Kimchi
2 tl mayonaise
1 komkommer
1 kleine rode ui
2 el extra vierge olijfolie
1 el witte balsamicoazijn