Rijstwafel rotsjes met chocolade en pindakaas
Zin in pindarotsjes maar niet in die rots aan calorieën? Rijstwafelrotsjes it is! Lekker met chocola en een drizzle van gesmolten pindakaas.
Aan de slag
Breek de chocolade in stukken, doe samen met ½ van de kokosolie in een vuurvaste kom en smelt au bain-marie. Roer goed door.
Verkruimel ondertussen in een ruime kom de rijstwafels in stukken van ca. 3 cm. Voeg de gesmolten chocolade toe.
Doe de rest van de kokosolie samen met de pindakaas in de kom waarin je de chocolade hebt gesmolten en smelt au bain-marie.
Verdeel de rijstwafelrotsjes met chocolade over een met bakpapier bekleed bord dat in de vriezer past. Besprenkel met de warme pindakaas en vries minimaal 30 min in.
Rijstwafel rotsjes met chocolade en pindakaas
Zin in pindarotsjes maar niet in die rots aan calorieën? Rijstwafelrotsjes it is! Lekker met chocola en een drizzle van gesmolten pindakaas.
null personen
105 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Breek de chocolade in stukken, doe samen met ½ van de kokosolie in een vuurvaste kom en smelt au bain-marie. Roer goed door.
Verkruimel ondertussen in een ruime kom de rijstwafels in stukken van ca. 3 cm. Voeg de gesmolten chocolade toe.
Doe de rest van de kokosolie samen met de pindakaas in de kom waarin je de chocolade hebt gesmolten en smelt au bain-marie.
Verdeel de rijstwafelrotsjes met chocolade over een met bakpapier bekleed bord dat in de vriezer past. Besprenkel met de warme pindakaas en vries minimaal 30 min in.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 g chocolade puur
1 el kokosolie
3 rijstwafels
100 g pindakaas naturel
Dit heb je nodig
bakpapier