Granolabar met pindakaas en proteïnekwark
bewaar
bewaar

Granolabar met pindakaas en proteïnekwark

Maak zelf de lekkerste granolabars boordevol voedzame ingrediënten zoals pindakaas, amandelen en havermoutvlokken. Extra lekker door de romige topping van proteïnekwark en kokosolie.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd / 2 uur wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Bedek de bodem van de bakvorm met bakpapier. Hak de amandelen grof. Meng in een kom de havermoutvlokken met de gepofte rijst, amandelen, cranberry’s, het kokosrasp en een snufje zout.

Smelt de helft van de kokosolie. Klop in een andere kom de pindakaas met de honing en de gesmolten kokosolie. Meng de natte ingrediënten door de droge ingrediënten en verdeel het mengsel gelijkmatig over de bakvorm. Bak ca. 30 min. in de oven, laat 1½ uur volledig afkoelen en snijd in repen.

Smelt de rest van de kokosolie en meng met de kwark. Besprenkel de repen met de kwark en laat in 30 min. opstijven in de vriezer.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Granolabar met pindakaas en proteïnekwark

Maak zelf de lekkerste granolabars boordevol voedzame ingrediënten zoals pindakaas, amandelen en havermoutvlokken. Extra lekker door de romige topping van proteïnekwark en kokosolie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig