Grapefruit-frambozengranita met munt
bewaar
bewaar

Grapefruit-frambozengranita met munt

IJskoud genieten gaat zeker lukken met deze verfrissende grapefruit-frambozengranita met munt.

5 min. bereiden / 5 uur wachten

2 ingrediënten

Aan de slag

Haal de muntblaadjes van de takjes. Houd een blaadjes per porties achter ter garnering en snijd de rest fijn. Schenk de Spa Fruit in de ovenschaal en meng de fijngesneden munt erdoor. Laat het mengsel in de vriezer in 5 uur bevriezen. Roer het na een uur elk halfuur los met een vork, zodat er grove ijskristallen ontstaan.

Schep de granita in de amuseglaasjes of coupes en garneer met de apart gehouden muntblaadjes.

variatietipVervang voor de variatie de munt door verse koriander.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Grapefruit-frambozengranita met munt

IJskoud genieten gaat zeker lukken met deze verfrissende grapefruit-frambozengranita met munt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig