Stamppot met kaasschnitzel van Garden Gourmet (advertentie)
Koken met Garden Gourmet: probeer dit makkelijke vega recept voor een frisse lentestamppot met Kaaschnitzel.
Aan de slag
Schil en snij de aardappels in gelijke stukken. Kook ze met zout in ca. 20 min gaar. Snij het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.
Verwarm de radijsjes met de olie in een pannetje en bestrooi met wat peper.
Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan.
Verwarm de melk en stamp de aardappels met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.
Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels.
Stamppot met kaasschnitzel van Garden Gourmet (advertentie)
Koken met Garden Gourmet: probeer dit makkelijke vega recept voor een frisse lentestamppot met Kaaschnitzel.
null porties
625 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil en snij de aardappels in gelijke stukken. Kook ze met zout in ca. 20 min gaar. Snij het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.
Verwarm de radijsjes met de olie in een pannetje en bestrooi met wat peper.
Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan.
Verwarm de melk en stamp de aardappels met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.
Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
600 g kruimige aardappelen
150 g radijsjes
100 g rucola
½ el milde olijfolie
1 pak Garden Gourmet Gouda kaasschnitzel
125 ml halfvolle melk