Vega-wraps met kidneybonen van Bonduelle (advertentie)
Koken met Bonduelle: vegetarische wraps vol lekkers. Daar krijgen wij nooit genoeg van!
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes.
Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Schep de champignons erdoor en bak nog 2 min.
Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Voeg de burrito kruidenmix met het water toe aan de groenten. Schep er de kidneybonen door en verwarm nog 2 min.
Pers of rasp de knoflook boven de yoghurt. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de wraps met de knoflookyoghurt. Verdeel er het groenten-bonenmengsel over en rol de wraps op. Garneer met geraspte kaas en peterselie.
Vega-wraps met kidneybonen van Bonduelle (advertentie)
Koken met Bonduelle: vegetarische wraps vol lekkers. Daar krijgen wij nooit genoeg van!
null personen
715 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes.
Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Schep de champignons erdoor en bak nog 2 min.
Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Voeg de burrito kruidenmix met het water toe aan de groenten. Schep er de kidneybonen door en verwarm nog 2 min.
Pers of rasp de knoflook boven de yoghurt. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de wraps met de knoflookyoghurt. Verdeel er het groenten-bonenmengsel over en rol de wraps op. Garneer met geraspte kaas en peterselie.
variatietip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
2 paprika's
250 g champignons
2 el milde olijfolie
620 g Bonduelle rode kidneybonen in blik
2 el burrito seasoning mix
100 ml water
1 teen knoflook
250 g Griekse yoghurt
8 tortillawraps
175 g geraspte jong belegen kaas
2 takjes verse peterselie