Pretzelnestjes
Deze pretzel-nestjes zijn zo schattig dat je ze bijna niet wil opeten. Een feestje voor op tafel.
Aan de slag
Breek de pepsels in stukken van 2 cm. Smelt de paaseieren au bain-marie. Houd de rest apart.
Schep de pepselstukjes door de gesmolten chocolade en verdeel over de met muffinvormpjes beklede muffinholten. Vorm met een theelepel tot nestjes. Laat de nestjes 30 min. opstijven in de koelkast.
Decoreer elk nestje met de apart gehouden paaseitjes.
Pretzelnestjes
Deze pretzel-nestjes zijn zo schattig dat je ze bijna niet wil opeten. Een feestje voor op tafel.
null porties
245 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Breek de pepsels in stukken van 2 cm. Smelt de paaseieren au bain-marie. Houd de rest apart.
Schep de pepselstukjes door de gesmolten chocolade en verdeel over de met muffinvormpjes beklede muffinholten. Vorm met een theelepel tot nestjes. Laat de nestjes 30 min. opstijven in de koelkast.
Decoreer elk nestje met de apart gehouden paaseitjes.
bereidingstip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
75 g pinda pepsels
30 chocolade eitjes puur
Dit heb je nodig
papieren muffinvormpjes
muffinvorm met 6 holten