Tandoori chicken naansandwich
Tandoori chicken, maar dan op een broodje! Pot-tandoori wat een heerlijk lunchgerecht.
Aan de slag
Snijd de uien in dunne ringen. Verhit ¾ van de olie in een koekenpan en bak de ui 10 min. op middelhoog vuur. Voeg de sumak en wat peper toe.
Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Meng de kipdijfilet met de rest van de olie, de tandoori masala, peper en eventueel zout en gril in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Bereid ondertussen de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de munt fijn en meng met de yogonaise, peper en eventueel zout.
Snijd de kip in dunne plakjes. Besmeer de naanbroden met de muntyogonaise en beleg de helft van het naanbrood met de sla, kip en rode ui. Dek af met de rest van het brood, snijd doormidden en serveer.
Tandoori chicken naansandwich
Tandoori chicken, maar dan op een broodje! Pot-tandoori wat een heerlijk lunchgerecht.
null personen
615 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in dunne ringen. Verhit ¾ van de olie in een koekenpan en bak de ui 10 min. op middelhoog vuur. Voeg de sumak en wat peper toe.
Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Meng de kipdijfilet met de rest van de olie, de tandoori masala, peper en eventueel zout en gril in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Bereid ondertussen de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de munt fijn en meng met de yogonaise, peper en eventueel zout.
Snijd de kip in dunne plakjes. Besmeer de naanbroden met de muntyogonaise en beleg de helft van het naanbrood met de sla, kip en rode ui. Dek af met de rest van het brood, snijd doormidden en serveer.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 rode uien
4 el milde olijfolie
1 tl sumak
300 g scharrelkipdijfilet
2 el tandoori masala specerijenmix
4 naanbroden
7½ g verse munt
4 el yogonaise
50 g jonge bladsla met veldsla
Dit heb je nodig
grillpan