Tandoori chicken naansandwich
bewaar
bewaar

Tandoori chicken naansandwich

Tandoori chicken, maar dan op een broodje! Pot-tandoori wat een heerlijk lunchgerecht.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in dunne ringen. Verhit ¾ van de olie in een koekenpan en bak de ui 10 min. op middelhoog vuur. Voeg de sumak en wat peper toe.

Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Meng de kipdijfilet met de rest van de olie, de tandoori masala, peper en eventueel zout en gril in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Bereid ondertussen de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de munt fijn en meng met de yogonaise, peper en eventueel zout.

Snijd de kip in dunne plakjes. Besmeer de naanbroden met de muntyogonaise en beleg de helft van het naanbrood met de sla, kip en rode ui. Dek af met de rest van het brood, snijd doormidden en serveer.

bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tandoori chicken naansandwich

Tandoori chicken, maar dan op een broodje! Pot-tandoori wat een heerlijk lunchgerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig