Spinazieomelet met brood
Voor deze lunch wil je eerder pauze gaan houden op werk! Je maakt een omelet met spinazie en kunt er naar smaak ook nog allerlei lekkers aan toevoegen.
Aan de slag
Ontdooi de spinazie. Doe de spinazie in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Snijd de knoflook fijn. Klop de eieren los in een ruime kom en meng met de knoflook, komijn en spinazie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het spinazie-eimengsel erin. Bak de omelet op laag vuur met de deksel op de pan in 14 min. net gaar.
Rooster ondertussen de sneetjes brood en snijd diagonaal doormidden.
Snijd de omelet in stukken en serveer met de toast.
Spinazieomelet met brood
Voor deze lunch wil je eerder pauze gaan houden op werk! Je maakt een omelet met spinazie en kunt er naar smaak ook nog allerlei lekkers aan toevoegen.
null personen
310 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ontdooi de spinazie. Doe de spinazie in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Snijd de knoflook fijn. Klop de eieren los in een ruime kom en meng met de knoflook, komijn en spinazie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het spinazie-eimengsel erin. Bak de omelet op laag vuur met de deksel op de pan in 14 min. net gaar.
Rooster ondertussen de sneetjes brood en snijd diagonaal doormidden.
Snijd de omelet in stukken en serveer met de toast.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
200 g diepvries spinazie
1 teen knoflook
8 middelgrote eieren
1 tl gemalen komijn
2 el milde olijfolie
4 sneetjes witbrood
Dit heb je nodig
broodrooster