Vegan tunameltwraps met coleslaw
Je hoort het goed: een vegan tunameltwrap met coleslaw! Met plantaardige tonijn, srirachamayonaise en Goudse rasp is deze wrap smeuïg en smaakvol. De coleslaw van spitskool, rodekool en appelciderazijn geeft frisheid aan deze heerlijke maaltijd.
Aan de slag
Snijd de bosuien in dunne ringen. Laat de vuna uitlekken in een zeef en doe in een kom. Meng met de helft van de bosui, 3 el mayonaise (per 4 personen) en de sriracha. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel het vunamengsel over de wraps en bestrooi met de plantaardige kaas. Vouw de buitenkant van de wrap over de vulling en rol op. Grill de wraps in delen in de grillpan 5 min. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de spitskool met de rode kool, rozijnen, peterselie, de rest van de bosui, de rest van de mayonaise, de mosterd en appelciderazijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de wraps en serveer met de coleslaw.
Vegan tunameltwraps met coleslaw
Je hoort het goed: een vegan tunameltwrap met coleslaw! Met plantaardige tonijn, srirachamayonaise en Goudse rasp is deze wrap smeuïg en smaakvol. De coleslaw van spitskool, rodekool en appelciderazijn geeft frisheid aan deze heerlijke maaltijd.
hoofdgerecht
null personen
900 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bosuien in dunne ringen. Laat de vuna uitlekken in een zeef en doe in een kom. Meng met de helft van de bosui, 3 el mayonaise (per 4 personen) en de sriracha. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel het vunamengsel over de wraps en bestrooi met de plantaardige kaas. Vouw de buitenkant van de wrap over de vulling en rol op. Grill de wraps in delen in de grillpan 5 min. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de spitskool met de rode kool, rozijnen, peterselie, de rest van de bosui, de rest van de mayonaise, de mosterd en appelciderazijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de wraps en serveer met de coleslaw.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 bosuien
350 g Garden Gourmet vuna
7 el vegan mayonaise
2 tl sriracha
8 tortillawraps
200 g plantaardige Goudse rasp
7½ g verse platte peterselie
200 g koelvers gesneden spitskool
300 g gesneden rode kool
50 g blanke rozijnen
1½ el grove Zaanse mosterd
1½ el AH Biologisch appelciderazijn
Dit heb je nodig
grillpan