Vegan tunameltwraps met coleslaw
bewaar
bewaar

Vegan tunameltwraps met coleslaw

Je hoort het goed: een vegan tunameltwrap met coleslaw! Met plantaardige tonijn, srirachamayonaise en Goudse rasp is deze wrap smeuïg en smaakvol. De coleslaw van spitskool, rodekool en appelciderazijn geeft frisheid aan deze heerlijke maaltijd.

20 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bosuien in dunne ringen. Laat de vuna uitlekken in een zeef en doe in een kom. Meng met de helft van de bosui, 3 el mayonaise (per 4 personen) en de sriracha. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel het vunamengsel over de wraps en bestrooi met de plantaardige kaas. Vouw de buitenkant van de wrap over de vulling en rol op. Grill de wraps in delen in de grillpan 5 min. Keer halverwege.

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de spitskool met de rode kool, rozijnen, peterselie, de rest van de bosui, de rest van de mayonaise, de mosterd en appelciderazijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de wraps en serveer met de coleslaw.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan tunameltwraps met coleslaw

Je hoort het goed: een vegan tunameltwrap met coleslaw! Met plantaardige tonijn, srirachamayonaise en Goudse rasp is deze wrap smeuïg en smaakvol. De coleslaw van spitskool, rodekool en appelciderazijn geeft frisheid aan deze heerlijke maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig