AH verspakket Mexicaanse nacho's
Altijd een feestje met deze 'Mexicaanse' nacho’s uit de oven!
25 min. bereiden / 10 min. oventijd
6 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes, snijd de tomaat in stukjes. Snijd ca. 10 cm van de prei in dunne halve ringen en de overige prei in halve ringen van een ½ cm. Maak de jalapeñopeper schoon en snijd in kleine stukjes. Snipper de rode ui zeer fijn, snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Pers de limoen uit en laat de bonenmix uitlekken.
Meng voor de salsa de helft van de tomaat met de helft van de rode ui. Voeg de jalapeñopeper en limoensap naar smaak toe en zet weg voor later gebruik.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur en bak hierin het rundergehakt rul in 3 min. Voeg de overige ui, knoflook, halve preiringen van een ½ cm en paprika toe en bak 2 min. op hoog vuur.
Voeg de kruidenmix, overige tomaat en bonenmix toe en laat 3 min. bakken op laag tot middelhoog vuur.
Schep het groentemengsel in een ovenschaal en steek hieromheen de nachochips naturel. Bestrooi met de dunne halve ringen prei en de cheddar en bak 5-8 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
Serveer de nacho’s met de sour cream, de salsa en eventueel overige jalapeñopeper.
AH verspakket Mexicaanse nacho's
Altijd een feestje met deze 'Mexicaanse' nacho’s uit de oven!
hoofdgerecht
null personen
25 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes, snijd de tomaat in stukjes. Snijd ca. 10 cm van de prei in dunne halve ringen en de overige prei in halve ringen van een ½ cm. Maak de jalapeñopeper schoon en snijd in kleine stukjes. Snipper de rode ui zeer fijn, snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Pers de limoen uit en laat de bonenmix uitlekken.
Meng voor de salsa de helft van de tomaat met de helft van de rode ui. Voeg de jalapeñopeper en limoensap naar smaak toe en zet weg voor later gebruik.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur en bak hierin het rundergehakt rul in 3 min. Voeg de overige ui, knoflook, halve preiringen van een ½ cm en paprika toe en bak 2 min. op hoog vuur.
Voeg de kruidenmix, overige tomaat en bonenmix toe en laat 3 min. bakken op laag tot middelhoog vuur.
Schep het groentemengsel in een ovenschaal en steek hieromheen de nachochips naturel. Bestrooi met de dunne halve ringen prei en de cheddar en bak 5-8 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
Serveer de nacho’s met de sour cream, de salsa en eventueel overige jalapeñopeper.
combinatietip:
vegatip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 AH Mexicaanse nachos verspakket
2 el milde olijfolie
300 g rundergehakt
200 g nacho chips naturel
75 g geraspte cheddar
125 g sour cream