Thaise vegetarische gele curry van Conimex (advertentie)

Conimex

bewaar
bewaar

Thaise vegetarische gele curry van Conimex (advertentie)

Koken met Conimex: een heerlijke milde vegetarische gele curry met oesterzwam naar 'Thais' recept. Met kerrie, citroengras, laos, gember en knoflook.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst.

Snij de ui in halve ringen en de broccoli in roosjes.

Kook de broccoli ca. 5 min. voor.

Bak de ui en zoete aardappel ca. 5 min. in de wokolie op middelhoog vuur.

Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, het water, uitgelekte mais en broccoli toe. Breng al roerend aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Check ondertussen of de aardappel gaar is.

Serveer de curry met de gekookte rijst en bestrooi met de pinda's.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Conimex. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
serveertipVoeg ook eens vers gehakte koriander, Thaise basilicum of lente-ui toe.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise vegetarische gele curry van Conimex (advertentie)

Koken met Conimex: een heerlijke milde vegetarische gele curry met oesterzwam naar 'Thais' recept. Met kerrie, citroengras, laos, gember en knoflook.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig