Thaise vegetarische gele curry van Conimex (advertentie)
Koken met Conimex: een heerlijke milde vegetarische gele curry met oesterzwam naar 'Thais' recept. Met kerrie, citroengras, laos, gember en knoflook.
Aan de slag
Kook de rijst.
Snij de ui in halve ringen en de broccoli in roosjes.
Kook de broccoli ca. 5 min. voor.
Bak de ui en zoete aardappel ca. 5 min. in de wokolie op middelhoog vuur.
Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, het water, uitgelekte mais en broccoli toe. Breng al roerend aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Check ondertussen of de aardappel gaar is.
Serveer de curry met de gekookte rijst en bestrooi met de pinda's.
Thaise vegetarische gele curry van Conimex (advertentie)
Koken met Conimex: een heerlijke milde vegetarische gele curry met oesterzwam naar 'Thais' recept. Met kerrie, citroengras, laos, gember en knoflook.
null personen
695 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst.
Snij de ui in halve ringen en de broccoli in roosjes.
Kook de broccoli ca. 5 min. voor.
Bak de ui en zoete aardappel ca. 5 min. in de wokolie op middelhoog vuur.
Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, het water, uitgelekte mais en broccoli toe. Breng al roerend aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Check ondertussen of de aardappel gaar is.
Serveer de curry met de gekookte rijst en bestrooi met de pinda's.
algemeen:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
225 g pandanrijst
1 middelgrote ui
200 g broccoli
300 g zoete aardappelblokjes
2 el Conimex wokolie
90 g Conimex Thaise gele curry
200 ml kokosmelk
100 ml water
1 portie ongezouten pinda's