Verspillingsvrije curry met tomaat van Conimex (advertentie)
Koken met Conimex: Nog tomaat over? Probeer eens Thaise curry met tomaat en pandan rijst!
15 min. bereiden
9 ingrediënten
Aan de slag
Kook de rijst.
Snij de ui in halve ringen, halveer de broccoli in roosjes en snij de tomaten in grove stukken.
Kook de broccoli ca. 2 min. voor.
Bak de kipblokjes goudbruin in de wok olie. Bak dan de ui nog 3 min. mee.
Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, het water, broccoli en als laatste de tomaten toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.
Verspillingsvrije curry met tomaat van Conimex (advertentie)
Koken met Conimex: Nog tomaat over? Probeer eens Thaise curry met tomaat en pandan rijst!
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst.
Snij de ui in halve ringen, halveer de broccoli in roosjes en snij de tomaten in grove stukken.
Kook de broccoli ca. 2 min. voor.
Bak de kipblokjes goudbruin in de wok olie. Bak dan de ui nog 3 min. mee.
Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, het water, broccoli en als laatste de tomaten toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.
algemeen:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
225 g pandanrijst
1 middelgrote ui
200 g broccoli
1 tomaten
250 g kipfiletblokjes
2 el Conimex wokolie
90 g Conimex Thaise gele curry
200 ml kokosmelk
100 ml water