Steak gemarineerd in oestersaus van Lee Kum Kee (advertentie)
Koken met Lee Kum Kee: je steak naar een hoger niveau tillen? Dat doe je door 'm te marineren in oestersaus en vervolgens te grillen! Serveer met sugarsnaps en frietjes.
Aan de slag
Marineer de steaks in de oestersaus. Breng op smaak met verse zwarte peper. Zet afgedekt in de koelkast tot aan het grillen.
Doe de sugarsnaps in kokend water en kook ze 1 minuut. Giet af en spoel ze af met koud water.
Doe ze terug in de pan met de helft van de sesamolie en de sesamzaadjes. Verwarm ze weer langzaam nadat de steak is gegrild.
Verwarm een bbq of grilpan. Laat de steak uitlekken op keukenpapier. Bestrijk met de rest van de olie en gril beide kanten 2 à 3 minuten. Haal de steak uit de pan, wikkel in folie en laat 10 minuten rusten.
Bestrijk de steak met nog wat oestersaus en serveer met de sugarsnaps.
Steak gemarineerd in oestersaus van Lee Kum Kee (advertentie)
Koken met Lee Kum Kee: je steak naar een hoger niveau tillen? Dat doe je door 'm te marineren in oestersaus en vervolgens te grillen! Serveer met sugarsnaps en frietjes.
null personen
291 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Marineer de steaks in de oestersaus. Breng op smaak met verse zwarte peper. Zet afgedekt in de koelkast tot aan het grillen.
Doe de sugarsnaps in kokend water en kook ze 1 minuut. Giet af en spoel ze af met koud water.
Doe ze terug in de pan met de helft van de sesamolie en de sesamzaadjes. Verwarm ze weer langzaam nadat de steak is gegrild.
Verwarm een bbq of grilpan. Laat de steak uitlekken op keukenpapier. Bestrijk met de rest van de olie en gril beide kanten 2 à 3 minuten. Haal de steak uit de pan, wikkel in folie en laat 10 minuten rusten.
Bestrijk de steak met nog wat oestersaus en serveer met de sugarsnaps.
combinatietip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 biefstukken
2 el Lee Kum Kee premium oestersaus
250 g sugarsnaps
1 el sesamolie
1 tl zwart en wit sesamzaad