Stir-fry met biefstuk, bimi en oestersaus
Bimi: je kan het stomen, bakken of rauw eten. In deze stir-fry met biefstuk is het geroerbakt met noedels en oestersaus. Top!
Aan de slag
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn, de bosuitjes in stukken van 3 cm en de Chinese kool in repen. Halveer de bimi in de lengte.
Verhit ⅔ van de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, bosui, Chinese kool, bimi en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Schep uit de pan.
Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de biefstuk 1 min. op hoog vuur. Meng met de groenten.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de oestersaus door de groenten en biefstuk. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over diepe borden.
Stir-fry met biefstuk, bimi en oestersaus
Bimi: je kan het stomen, bakken of rauw eten. In deze stir-fry met biefstuk is het geroerbakt met noedels en oestersaus. Top!
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn, de bosuitjes in stukken van 3 cm en de Chinese kool in repen. Halveer de bimi in de lengte.
Verhit ⅔ van de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, bosui, Chinese kool, bimi en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Schep uit de pan.
Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de biefstuk 1 min. op hoog vuur. Meng met de groenten.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de oestersaus door de groenten en biefstuk. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over diepe borden.
combinatietip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g biefstuk
3 cm verse gember
1 teen knoflook
2 bosuien
½ Chinese kool
200 g bimi
1½ el sesamolie
200 g sugarsnaps
270 g sobanoedels
4 el Lee Kum Kee premium oestersaus