Shakshuka met flatbread en feta van Al’Fez (advertentie)
Koken met Al’Fez: met de nieuwe saus van Al’Fez maak je zelf in een handomdraai een heerlijke Shakshuka als ontbijt, lunch of diner! Een heerlijk eenpansgerecht met een rijke smaak, dankzij de combinatie van gepocheerde eieren en een kruidige tomatensaus.
Aan de slag
Verwarm de Shakshuka saus in een pan tot het begint te sudderen.
Maak met een lepel zes kuiltjes in de saus en breek voorzichtig de eieren in de kuiltjes.
Dek de pan af met een deksel en laat de eieren 7 minuten zachtjes koken (totdat het eiwit gestold is) of tot de eieren helemaal gaar zijn.
Verwarm de Al’Fez Flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verkruimel de feta boven het gerecht en garneer de Shakshuka met de vers gehakte peterselie.
Serveer de Shakshuka in de pan met de warme Al'Fez Flatbreads ernaast.
Shakshuka met flatbread en feta van Al’Fez (advertentie)
Koken met Al’Fez: met de nieuwe saus van Al’Fez maak je zelf in een handomdraai een heerlijke Shakshuka als ontbijt, lunch of diner! Een heerlijk eenpansgerecht met een rijke smaak, dankzij de combinatie van gepocheerde eieren en een kruidige tomatensaus.
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de Shakshuka saus in een pan tot het begint te sudderen.
Maak met een lepel zes kuiltjes in de saus en breek voorzichtig de eieren in de kuiltjes.
Dek de pan af met een deksel en laat de eieren 7 minuten zachtjes koken (totdat het eiwit gestold is) of tot de eieren helemaal gaar zijn.
Verwarm de Al’Fez Flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verkruimel de feta boven het gerecht en garneer de Shakshuka met de vers gehakte peterselie.
Serveer de Shakshuka in de pan met de warme Al'Fez Flatbreads ernaast.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
450 g Al'Fez shakshuka saus
6 middelgrote scharreleieren
180 g Al’Fez Libanese style flatbreads za'atar
200 g feta
7½ g verse peterselie