Gourmet-bananenpannenkoekjes
Tijd voor deze smaakvolle bananenpannenkoekjes. Heerlijk in combinatie met de framboos in de saus. Een heerlijk dessert om het gourmetten mee af te sluiten.
Aan de slag
Prak de frambozen (ontdooid) fijn met de helft van de ahornsiroop. Smelt de roomboter, prak de rijpe banaan en klop het ei los. Meng dit met de rest van de ahornsiroop en het zelfrijzend bakmeel tot een beslag. Verhit een beetje roomboter op de bakplaat van het gourmetstel, voeg 2 el beslag toe per pannenkoekje en bak 5-6 min. Keer halverwege. Serveer met de frambozenpuree.
Gourmet-bananenpannenkoekjes
Tijd voor deze smaakvolle bananenpannenkoekjes. Heerlijk in combinatie met de framboos in de saus. Een heerlijk dessert om het gourmetten mee af te sluiten.
nagerecht
null porties
105 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Prak de frambozen (ontdooid) fijn met de helft van de ahornsiroop. Smelt de roomboter, prak de rijpe banaan en klop het ei los. Meng dit met de rest van de ahornsiroop en het zelfrijzend bakmeel tot een beslag. Verhit een beetje roomboter op de bakplaat van het gourmetstel, voeg 2 el beslag toe per pannenkoekje en bak 5-6 min. Keer halverwege. Serveer met de frambozenpuree.
serveertip:
kookstaptip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 g diepvries frambozen
2 el ahornsiroop
1 el ongezouten roomboter
1 el rijpe banaan
1 middelgroot ei
1 el zelfrijzend bakmeel
Dit heb je nodig
gourmetstel