Gourmet-bananenpannenkoekjes
bewaar
bewaar

Gourmet-bananenpannenkoekjes

Tijd voor deze smaakvolle bananenpannenkoekjes. Heerlijk in combinatie met de framboos in de saus. Een heerlijk dessert om het gourmetten mee af te sluiten.

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Prak de frambozen (ontdooid) fijn met de helft van de ahornsiroop. Smelt de roomboter, prak de rijpe banaan en klop het ei los. Meng dit met de rest van de ahornsiroop en het zelfrijzend bakmeel tot een beslag. Verhit een beetje roomboter op de bakplaat van het gourmetstel, voeg 2 el beslag toe per pannenkoekje en bak 5-6 min. Keer halverwege. Serveer met de frambozenpuree.

serveertipLekker met amandelschaafsel en een bolletje ijs.
kookstaptipVerwarm de frambozenpuree in het gourmetbakje voor een warme saus.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gourmet-bananenpannenkoekjes

Tijd voor deze smaakvolle bananenpannenkoekjes. Heerlijk in combinatie met de framboos in de saus. Een heerlijk dessert om het gourmetten mee af te sluiten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig