Rijkgevulde pompoen-linzensoep met naantosti (advertorial)
bewaar
bewaar

Rijkgevulde pompoen-linzensoep met naantosti (advertorial)

Een kom comfortfood: deze pompoen-linzensoep is ideaal voor een een doordeweekse avond. Met een kwartiertje zit je al aan tafel.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Verkruimel ondertussen de feta en snijd de koriander fijn.

Besmeer de naanbroden aan 1 kant met de hummus. Verdeel de ui, feta en de helft van de koriander over 2 naanbroden en leg de andere naanbroden erop met de hummuskant naar beneden.

Verhit de grillpan, bestrijk de bovenkant van de naantosti’s met de bakkwast met ⅓ van de olie en leg met de oliekant naar beneden in de pan. Gril 3 min. op middelhoog vuur. Bestrijk ondertussen de bovenkant van de tosti’s met de rest van de olie. Keer de tosti’s en gril nog 3 min.

Verwarm ondertussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over diepe kommen, bestrooi met de rest van de koriander. Serveer met de naantosti’s.

resttipMaak met de rest van de feta een lekkere dip: pureer met een staafmixer de feta samen met wat yoghurt tot een egale, luchtige spread. Verdeel over een bord en bestrooi met wat koriander, olijfolie extra vierge en eventueel wat geroosterde noten.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijkgevulde pompoen-linzensoep met naantosti (advertorial)

Een kom comfortfood: deze pompoen-linzensoep is ideaal voor een een doordeweekse avond. Met een kwartiertje zit je al aan tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig