Spaghetti 'bolognese'
bewaar
bewaar

Spaghetti 'bolognese'

Ondertussen is deze pasta gewoon een Nederlandse klassieker: gehakt, tomatensaus en kaas. In 20 minuten klaar en bijna iedereen lust het. Lekker makkelijk!

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af.

Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en macaroni spaghetti groente 3 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig.

Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 3 min. Meng de pasta met de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas en basilicum. Let op: het gerecht is dan niet meer lactosevrij.
vegantipVervang het gehakt door plantaardig rulgehakt (AH Terra).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti 'bolognese'

Ondertussen is deze pasta gewoon een Nederlandse klassieker: gehakt, tomatensaus en kaas. In 20 minuten klaar en bijna iedereen lust het. Lekker makkelijk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig