Caesarsalade-wrap
Ben jij team wrap of team salade? Met deze caesarsalade-wrap hoef je niet meer te kiezen. Maak hem met rijstvellen en krokante kipfiletschnitzel en je wilt nooit meer iets anders!
15 min. bereiden
7 ingrediënten
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfiletschnitzel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal uit de pan en snijd in repen van 1 cm.
Doop de rijstvellen 5 seconden in lauwwarm water. Leg ze in de breedte naast elkaar op een vochtige, schone theedoek. Zorg dat ze elkaar 4-5 cm overlappen.
Beleg de vellen in het midden met de sla, Parmezaanse kaas, spek, kipschnitzelreepjes en 1 el caesardressing.
Vouw de boven- en onderkant van de rijstvellen over de vulling. Vouw een van de zijkanten naar binnen en rol strak op. Halveer de wrap en serveer met de rest van de caesardressing.
Caesarsalade-wrap
Ben jij team wrap of team salade? Met deze caesarsalade-wrap hoef je niet meer te kiezen. Maak hem met rijstvellen en krokante kipfiletschnitzel en je wilt nooit meer iets anders!
null porties
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfiletschnitzel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal uit de pan en snijd in repen van 1 cm.
Doop de rijstvellen 5 seconden in lauwwarm water. Leg ze in de breedte naast elkaar op een vochtige, schone theedoek. Zorg dat ze elkaar 4-5 cm overlappen.
Beleg de vellen in het midden met de sla, Parmezaanse kaas, spek, kipschnitzelreepjes en 1 el caesardressing.
Vouw de boven- en onderkant van de rijstvellen over de vulling. Vouw een van de zijkanten naar binnen en rol strak op. Halveer de wrap en serveer met de rest van de caesardressing.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
1 scharrel krokante kipfiletschnitzel
2 rijstvellen
4 blaadjes babyromaine
50 g geraspte Parmezaanse kaas
2 plakjes uitgebakken ontbijtspek
3 el caesar saladedressing
Dit heb je nodig
vochtige theedoek