Baileys tiramisu
bewaar
bewaar

Baileys tiramisu

Een twist op de klassieke tiramisu. Als je van tiramisu houdt én van Baileys, moet je deze romige variant proberen.

20 min. bereiden / 3 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Laat de koffie afkoelen. Klop de slagroom met de suiker met een mixer met gardes stijf. Roer de mascarpone los met ⅓ van de Baileys en spatel door de slagroom.

Meng de koffie met de rest van de Baileys in een lage kleine schaal of diep bord. Doop de helft van de lange vingers in dit mengsel en bedek de bodem van de ovenschaal ermee.

Verdeel de helft van het mascarponemengsel erover. Doop de rest van de lange vingers in het koffiemengsel en verdeel erover. Verdeel de rest van het mascarponemengsel erover. Bestrooi de tiramisu door een (thee-)zeefje met de cacaopoeder.

Laat de tiramisu afgedekt minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Neem vlak voor serveren uit de koelkast.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Baileys tiramisu

Een twist op de klassieke tiramisu. Als je van tiramisu houdt én van Baileys, moet je deze romige variant proberen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig