Smulhuis
Aan de slag
Maak de paprika schoon en snij het kapje eraf. Snij de paprika dan in dunne reepjes.
Kook de broccoli in een bodempje water in ongeveer 8 minuten gaar.
Smelt de boter in een koekenpan en bak de kipkaaspunten in ongeveer 6 minuten bruin. Halverwege omkeren.
Breng 0,5 liter water aan de kook en roer het pureepoeder erdoor.
Leg de kipkaaspunten als dak bovenaan vier borden en maak er met puree de muren onder. Maak van de paprikareepjes een deur en een raam. Leg de broccoli er als struiken en bomen omheen.
Smulhuis
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Maak de paprika schoon en snij het kapje eraf. Snij de paprika dan in dunne reepjes.
Kook de broccoli in een bodempje water in ongeveer 8 minuten gaar.
Smelt de boter in een koekenpan en bak de kipkaaspunten in ongeveer 6 minuten bruin. Halverwege omkeren.
Breng 0,5 liter water aan de kook en roer het pureepoeder erdoor.
Leg de kipkaaspunten als dak bovenaan vier borden en maak er met puree de muren onder. Maak van de paprikareepjes een deur en een raam. Leg de broccoli er als struiken en bomen omheen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
1 zakje panklare broccoli
2 eetlepels boter of margarine
1 doos kipkaaspunt crispy
2 zakjes aardappelpuree à la minute