Rundervinken met rode uienjus
Aan de slag
In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 12 minuten bruin en gaar bakken. Krieltjes in ca. 5 minuten gaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. In wok rest van boter verhitten. Roerbakgroente ca. 4 minuten roerbakken. Uiringen laatste 3 minuten met vlees meebakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Tomatenpuree en worchestershiresauce door braadvet roeren. Room toevoegen en 1 minuut meewarmen. Rundervinken serveren met uienjus, krieltjes en groente.
Rundervinken met rode uienjus
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 12 minuten bruin en gaar bakken. Krieltjes in ca. 5 minuten gaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. In wok rest van boter verhitten. Roerbakgroente ca. 4 minuten roerbakken. Uiringen laatste 3 minuten met vlees meebakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Tomatenpuree en worchestershiresauce door braadvet roeren. Room toevoegen en 1 minuut meewarmen. Rundervinken serveren met uienjus, krieltjes en groente.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
5 eetlepels boter of margarine
4 rundervinken
2 zakken minikrieltjes
2 rode uien
1 pak roerbakgroente
1 eetlepel tomatenpuree
2 eetlepels worcestershiresauce
100 ml room culinair
Dit heb je nodig
wok