Ciabattapizza
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. In wok of grote braadpan olie verhitten. Groenten (bevroren) 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen. Intussen ciabatta diagonaal doormidden snijden en overlangs halveren. Ciabattahelften besmeren met tomatensaus en op rooster leggen. Groenten op ciabatta scheppen. Tonijn en mozzarella over groenten verdelen. Bestrooien met grofgemalen zwarte peper. Rooster in oven schuiven en ciabatta's ca. 5 minuten bakken, tot brood knapperig en mozzarella gesmolten is.
Ciabattapizza
hoofdgerecht
null personen
860 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. In wok of grote braadpan olie verhitten. Groenten (bevroren) 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen. Intussen ciabatta diagonaal doormidden snijden en overlangs halveren. Ciabattahelften besmeren met tomatensaus en op rooster leggen. Groenten op ciabatta scheppen. Tonijn en mozzarella over groenten verdelen. Bestrooien met grofgemalen zwarte peper. Rooster in oven schuiven en ciabatta's ca. 5 minuten bakken, tot brood knapperig en mozzarella gesmolten is.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
1 zak groentemix aubergine
1 ciabatta
½ fles sun dried tomato sauce
1 blikje tonijn naturel
1 bol mozzarella