Ballenspies
bewaar
bewaar

Ballenspies

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Was de komkommer en snij 'm in 12 plakjes.

Doe de boter in de koekenpan en laat het op laag vuur smelten. Doe de balletjes erbij en verwarm ze in ongeveer 5 minuten.

Doe ondertussen de satésaus in een steelpan. Zet de pan op een laag vuur en verwarm de satésaus terwijl je er voorzichtig met een pollepel in blijft roeren.

Prik aan elke prikker 3 plakjes komkommer en 3 satéballetjes. Doe ze om-en-om. Prik aan het uiteinde van elke prikker een tomaatje.

Je kunt iets op het bord schrijven door de saus in een slagroomspuitzak te doen. Doe je vinger op het tuitje als je de zak vult, anders stroomt de saus er meteen uit. Schrijf je naam, of alleen een letter, op het bord. Je kunt natuurlijk ook gewoon bij elke spies de satésaus apart erbij geven. Serveren met patat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ballenspies

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig