Sandwich met sla, bacon en tomaat
Aan de slag
Bak in koekenpan met antiaanbaklaag plakjes bacon in 3-4 minuten krokant. Rooster brood in broodrooster en laat afkoelen. Besmeer sneetjes aan 1 kant royaal met mayonaise. Beleg 2 sneetjes met sla en tomaat. Verdeel bacon erover. Stapel belegde boterhammen op elkaar en dek af met derde boterham, met besmeerde kant naar beneden. Halveer sandwich. Steek in iedere helft een satéstokje. Serveer met tomatenketchup en naturel chips.
Sandwich met sla, bacon en tomaat
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bak in koekenpan met antiaanbaklaag plakjes bacon in 3-4 minuten krokant. Rooster brood in broodrooster en laat afkoelen. Besmeer sneetjes aan 1 kant royaal met mayonaise. Beleg 2 sneetjes met sla en tomaat. Verdeel bacon erover. Stapel belegde boterhammen op elkaar en dek af met derde boterham, met besmeerde kant naar beneden. Halveer sandwich. Steek in iedere helft een satéstokje. Serveer met tomatenketchup en naturel chips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
50 g bacon
3 sneetjes grofvolkorenbrood met zonnepit
1½ el mayonaise
½ zak botersla
2 trostomaten
1½ el tomatenketchup
½ el naturel chips
Dit heb je nodig
satéstokje