Couscous met biefstukspiesen
Aan de slag
Snijd de biefstuk in blokjes en marineer ca. 10 min. in marinade. Week de satéstokjes in water. Maak de sperziebonen schoon en kook in ca. 6 min. beetgaar, laat uitlekken in vergiet. Verwarm de grill voor. Rijg de biefstuk aan de satéstokjes. Gril de biefstukspiesen in ca. 6-8 min. bruin en rosé van binnen, keer tijdens het grillen regelmatig de spiesen en besprenkel met marinade.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snipper. Verhit olie in een wok en bak de ui ca. 2 min. Voeg de sperziebonen, taugé en marinade toe en bak ca. 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met groenten en biefstukspiesen.
Couscous met biefstukspiesen
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de biefstuk in blokjes en marineer ca. 10 min. in marinade. Week de satéstokjes in water. Maak de sperziebonen schoon en kook in ca. 6 min. beetgaar, laat uitlekken in vergiet. Verwarm de grill voor. Rijg de biefstuk aan de satéstokjes. Gril de biefstukspiesen in ca. 6-8 min. bruin en rosé van binnen, keer tijdens het grillen regelmatig de spiesen en besprenkel met marinade.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snipper. Verhit olie in een wok en bak de ui ca. 2 min. Voeg de sperziebonen, taugé en marinade toe en bak ca. 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met groenten en biefstukspiesen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g biefstukken
4 el teriyaki marinade & saus
400 g verse sperziebonen
300 g couscous
1 ui
3 el zonnebloemolie
125 g taugé
Dit heb je nodig
satéstokje