Crostini met linzenpuree en rauwe ham
bewaar
bewaar

Crostini met linzenpuree en rauwe ham

18 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Linzen laten uitlekken en grof prakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Selderij boven linzen in stukjes knippen. Tomaat wassen en in kleine blokjes snijden. Ham in reepjes snijden en samen met tomaat door linzen scheppen. Met 2 eetlepels olie tot smeuïge puree mengen. Puree met zout en peper op smaak brengen.

Brood aan beide kanten dun met rest van olie bestrijken. Brood in broodrooster of onder grill in ca. 3 minuten bruin roosteren. Sneetje schuin doormidden snijden en besmeren met linzenpuree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crostini met linzenpuree en rauwe ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig