Victoriabaars met peterselie-pesto
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren. Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden. Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken. Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper. Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.
Victoriabaars met peterselie-pesto
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren. Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden. Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken. Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper. Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes pijnboompitten
2 zakjes verse peterselie
½ zakje pittige kaas geraspt
9 eetlepels olijfolie extra vierge
2 schaaltjes victoriabaarsfilet
1 ciabatta
800 g tomaten
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
staafmixer of keukenmachine