Victoriabaars met peterselie-pesto
bewaar
bewaar

Victoriabaars met peterselie-pesto

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren. Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden. Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken. Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper. Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Victoriabaars met peterselie-pesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig