Gevulde kalkoenrolletjes
Aan de slag
Kalkoenschnitzels tussen twee lagen plasticfolie met deegroller iets platter slaan. Op elke schnitzel plakje ham leggen en besmeren met roomkaas. Met peper bestrooien. Vlees oprollen en vastzetten met cocktailprikkers of vastbinden met keukentouw. Krieltjes en worteltjes gemengd onderin grote stoompan of -mand leggen. Kalkoenrolletjes erop leggen. Geheel afgedekt 10 min. laten stomen. Peultjes erbij leggen en nog 5 min. laten stomen. Kalkoenrolletjes uit stoompan nemen en op vier borden leggen. Bestrooien met zout en peper. Groenten in warme schaal omscheppen met pesto, zout en peper. Groenten naast kalkoenrolletje scheppen.
Gevulde kalkoenrolletjes
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kalkoenschnitzels tussen twee lagen plasticfolie met deegroller iets platter slaan. Op elke schnitzel plakje ham leggen en besmeren met roomkaas. Met peper bestrooien. Vlees oprollen en vastzetten met cocktailprikkers of vastbinden met keukentouw. Krieltjes en worteltjes gemengd onderin grote stoompan of -mand leggen. Kalkoenrolletjes erop leggen. Geheel afgedekt 10 min. laten stomen. Peultjes erbij leggen en nog 5 min. laten stomen. Kalkoenrolletjes uit stoompan nemen en op vier borden leggen. Bestrooien met zout en peper. Groenten in warme schaal omscheppen met pesto, zout en peper. Groenten naast kalkoenrolletje scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 kleine kalkoenschnitzels
4 plakjes rauwe ham
75 g verse roomkaas naturel
1 zakje voorgekookte krieltjes
1 zakje miniworteltjes
150 g peultjes
3 eetlepels (verse) rode pesto
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
plasticfolie
stoompan